fiza's FotoPage
**simplylife**
By: fiza arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-May-2012 08:25 Email | Share | | Bookmark
missing u..

rindu pada fotopages ku ini..


Tuesday, 9-Feb-2010 15:45 Email | Share | | Bookmark
come back...

 
sebenarnya dah 3 tahun tak pernah pun nak update fotopages ni...kesian kat fotopages ni yang dah bersawang...
tujuannya jugak nak bersihkan sawang2..bukan setakat sawang...tapi nak bersihkan gambar2 yang dah mungkin dimakan anai2. ..dan tak perlu disimpan lagi.
siapa aku untuk melawan takdir TUHAN.....aku terima qadaq dan qadar NYA seikhlasnya..seredha nya..semuanya..setiap yang berlaku ada hikmah yang tak mungkin aku tahu...tapi hanya DIA yang mengetahui...




Wednesday, 7-Mar-2007 07:04 Email | Share | | Bookmark
Eye On Malaysia

 
 
 
fuh...lama bangat tidak mengupdate fp ni...
tp tq la untuk sesapa yang selalu 'mengupdate' kat sini ye..
baru2 ni ...diriku berkesempatan ke KL atas urusan-urusan tertentu.kat sana for 5 days..yeeaa..best pun ada sebab dah 2 tahun tak pergi.
tapi tu la ...rasa mcm sesak nafas pun ada...keadaan yang dah lama ku tinggalkan...
huuh..very crowd looo..rasanya kat sini lebih relax..tenang..
haaa..kesempatan ini juga,rugi kot kalau tak pergi jln2...salah satunya kami pergi eye on...ok la..not bad..seronok..enjoy jgk..walaupun memulanya ada org tu tak nak naik.. ..at last naik jgk.ampun.







Tuesday, 28-Nov-2006 04:25 Email | Share | | Bookmark
bila ku jadi penyibuk...

 
 
blur lah..
View all 13 photos...
Bunyinya macam busybody aaarhh....no.no...
sabtu lepas 25 of November 2006...aku menyibukkan diri utk ikut 1 rombongan meminang...abang kepada my best friend lah..zira...dah kenal sejak kecil2 lagi dia sefamily.
memula memang segan nak pergi...dah adat meminang ni....ramai org tua2..tak elok juga kan..
tapi bila di offer...offer..n offer more...okey lah.. nasib baik tak bawak kawan2 lain..and kawan2 tu ajak pulak kawan2 diorang.. ..
bertolak pukul 3 pm.dekat jer..15 minit ajer...very excited ni.. .kat sana ramai jgk yang muda2..kawan2 si suhaila ni..one of them..rupanya my classmate masa sekolah rendah dulu..our classmate ( zira n me)..
balik kul 5 lebih...finish....congrats to Azman n Suhaila..
bercakap pasal suhaila ni...she's younger than me..younger than us..(2 years)
ajal maut..jodoh pertemuan Tuhan yang tentukan.usia bukan segalanya.sue ni lecturer.very cute.
....lately..i' ve been very blurry about my future..so blurry.but better right now.sbb malas nak fikir sgt..bila fikir jadi sedih..bila sedih i feel like nobody cares about me..
kekadang i think..aku ni tak matang...tak sematang usia.. macam budak2 perangai..memang pun..tak matang dari segi...mcm2 segi lah..bersegi segi... hehehe..sebab tu lah...do you know why??..i dunno why lah..attitute is little thing that makes a big difference.
CHOICE = it's not the 'chances' we take, it's the 'choice' we make, that determine our destiny....


Quote:
next day..pergi padang besar with zira..sebelum tu zira lunch kat rumah ku


Quote:
on the way...



Thursday, 28-Sep-2006 04:55 Email | Share | | Bookmark
ramadhan..

 
selamat berpuasa..untuk semua umat islam..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net